CeraVe

Buna ziua dragi cititori ai acestui articol ce este despre cum anume am folosit produse din gama CeraVe!
IMG_9018.JPG
Am avut ocazia sa folosesc in ultimul timp mai multe tipuri de produse din game CeraVe, mai exact gelul de curatare hidratant, crema hidratanta pentru fata si corp, gelul de curatare spumant si o lotiune hidratanta. Pana acum am incercat diverse produse de curatare si de hidratare a pielii, insa ceea ce este diferit la cele din gama CeraVe este faptul ca ele contin 3 ceramide esentiale si acid hialuronic. Ele sunt potrivite pentru orice tip de piele, inclusiv pielea sensibila, fiind fara parfum.

  • Gelul de curatare hidratant

IMG_8895.JPGAm inceput sa folosesc zilnic acest gel de spalare, mai exact seara dupa demachiere, pentru a avea o fata cat mai curata. Avand un ten sensibil, nu orice gel de curatare mi se potriveste, insa acesta, fiind hipoalergenic si fara parfum, nu mi-a creat nici un fel de probleme. Curata cu usurinta pielea si am apreciat faptul ca nu o lasa uscata.

Dupa cateva zile de utilizare, am observat ca pielea este mai fina si mai curata iar de atunci il folosesc constant. Pentru mai multe informatii despre acest produs, puteti intra pe linkul urmator: https://www.cerave.ro/produsele-noastre/produse-de-curatare/gel-de-spalare-hidratant-236-ml

IMG_8898.JPG

  • Crema hidratanta pentru fata si corp

Datorita temperaturilor scazute din aceasta perioada, pielea devine mai uscata, insa cu aceasta crema, se poate restabili cu usurinta nivelul de hidratare al pielii. Am incercat aceasta crema pentru maini si pielea tenului, deoarece din cauza ca sunt expuse cel mai mult la frig, se usuca extrem de repede. Pielea devine mai fina si nu mai este uscata. Totodata, aceasta crema nu este una grasa, se absoarbe rapid si nu lasa senzatia de piele incarcata. Pentru mai multe detalii despre aceasta crema, puteti intra pe urmatorul link: https://www.cerave.ro/produsele-noastre/produse-hidratante/crema-hidratanta-pentru-fata-si-corp-340-gr

IMG_8937.JPG

  • Gelul de curatare spumant si lotiunea hidratanta

Celelalte produse din gama CeraVe sunt si ele destinate ingrijirii pielii si restabilirii barierei cutanate. Sunt usor de folosit si au un efect imediat, hidratand in profunzime pielea.

IMG_9025.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s